Első

Kedves koordinátorosok!

 

Gondoltam, időnként írok egy-egy jótanácsot támogatás-fronton, íme az első: szomorú tény, hogy a legtöbb tanácsadó cég "szemfogókat" használva ígér hatalmas támogatási összegeket, miközben a pályázó nem is azt a célt, vagy nem is azt a formát igényelné, mint amibe végül belekényszerítik.

Itt van például az új vállalkozás alapításának / létrehozásának kérdése... vállalkozóvá válni csak meghatározott keretek között lehet, és esetenként nem mindegy, hogy még magánszemélyként pályázunk valamire, vagy "újszülött" vállalkozóként ugrunk fejest egy kisebb támogatásba, esetleg kezdő, de már tapasztalt vállalkozóként... és itt szándékosan használtam az "újszülött" kifejezést, hiszen a komolyabb pályázatok vagy már minimum egy lezárt üzleti évet, vagy meghatározott alkalmazotti létszámot kívánnak.

Keressenek, kérdezzenek, fogadják meg a tanácsom, és örüljünk együtt a sikereknek!

Én mindig a pályázó érdekeit tartom szem előtt, akkor is, ha abból végül nem nekem lesz bevételem; hiszen az elégedett ügyfél a jó ügyfél.

Aki majd visszatér, vagy elmondja másnak is, mit tapasztalt.

Információk

Fontos információk

Felhasználási feltételek a koordinatorbacska.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) felhasználására vonatkozó feltételeket tartalmazzák, amelyeket Ön a Weboldal használatával elfogad. Részletek...

Adatkezelési tájékoztató

Névjegykártya